Big Jay V

rockjouni@gmail.com
+358505849768
_________________

FACEBOOK:

https://www.facebook.com/pages/Big-Jay-V-The-Band/86390050019?fref=ts

News

Big Jay V Duo

5.7. 2024 pe

Sailor's Bar Suomenojan Venesatama, Espoo

__________________

VALTAKUNNALLINEN
ELVIS-LAULUKILPAILU

Infoa Uutiset - sivulla!

https://valtakunnallinen-elvis-laulukilpailu.webnode.fi/

________________

VIDEO:Hard Rock House: 25.2.-23

https://youtu.be/OoOaEB0Pjxc

_________________

Big Jay V & The Band

19.9.-2022
Video: https://youtu.be/FvnDxOhsfwY

__________________

Peräkylän Elvis:
Dokumentti Jouni "Big Jay V" Viirtalasta
Katsottavissa Elisa Viihteessä sekä www.aatto.fi videopalvelussa pientä maksua vastaan. DVD julkaistu myös.

OSTOKSILLE!!

Huomio Huomio!!
Tyyliä ja varmuutta..

Big Jay V & The Band T-paita hankittavissa.
Katso malli- ja tilausohjeet
MEDIA-sivulta.

Vieraat...

Käyntejä kotisivuilla:161832 kpl

2010-2011

23.8. 2010

Uudet kotisivut avattu...

28.8.

Lauantain Rocket Rollers -keikka oli loistava ja varsinkin kun
paikka oli täynnä porukkaa. Loppujen lopuksi kun Suomalainenkin saa
tanssijalat liikenteeseen niin joraustakin syntyi!! Kiitos kaikille jotka olivat kuuntelemassa ja nähdään muillakin keikoilla.

Seuraavaksi 4.9. Mulligans, Kouvolassa jossa BIG JAY V&THE BAND laittaa tanssijalkoihinne vipinää ja Marraskuussa Hertaksessa uudestaan BIG JAY V&THE BAND:n voimin!

Tulkaahan keikoille!! 

La 4.9.10 BIG JAY V & THE BAND Mulligan´s-keikka oli menestys!!

Ottaen huomioon että paikka on eritoten erikoistunut Iskelmämusikkiin ja esiintyjät yleensä vain tunnettuja artisteja esim.  Finlanders, niin  suht täynnä oli sali.  Yli 400 myytyä lippua! Melko huimaa!!

Kaiken lisäksi jengillä oli hauskaa ja tanssivat koko ajan Blues Rock & Soul pohjasta Englaninkielistä musiikia! Myös oma tuotanto sai hyvää palautetta puhumattakaan "ELVIKSEN" -kappaleista:)

Jokatapauksessa BIG JAY V & THE BANDin lippumyyntiennätys tuli joka on melkosen hyvä  valtakunnalisesti VIELÄ tuntemattomalle bändille! Tästä on hyvä jatkaa!! Kiitos Kouvola!! Ja syvä kumarrus Mulligan´s:n porukoille,pitivät meistä hyvää huolta!

10.9  VilliWäinö

BIG JAY V & THE BAND-keikka oli hyvä, vaikka yleisömäärä vähäinen. Kuitenkin hyvä fiilinki!

Villissä Wäinössä bändi on aina soittanut hyvän keikan ja tämä olikin jo 4:s keikka siellä.

Tämä oli valitettavasti vain bändin kosketinsoittajan Jari"Jahnu" Melartin viimeinen keikka BIG JAY V&THE BANDin rivissä. Hänellä on aika paljon muita kiireitä, joten jätimme haikeat jäähyväiset  ja kiitämme mukanaolosta näinä muutamana vuotena.

Bändiin haetaan uutta kosketinsoittajaa! 

11.9.10 Pub Velho

BIG JAY V GUITAR TRION-keikka hyvinkäällä oli yleisömäärältään vielä vähäisempi mutta loppua kohden kuitenkin muuttui paremmaksi kun yleisöä jonkin verran ilmestyi ravintolaan.

Keikkana kuitenkin hyvä ja uusia biisejä mukana. Koska setti oli 3x45min myös Big Jay V:n omaa vanhempaa tuotantoa otettu mukaan jota ei ole soitettu sitten ensimmäisien keikkojen. 

Loppuvuodesta BIG JAY V on Kanarialla keikka-/lomareissulla. Soolona osittain kitaran ja sitten taustojen kanssa.

ROCKET ROLLERS lähtee syksyn aikana studioon tekemään 8-10 biisin cd-levyn. Biiseistä 7-9 omaa tuotosta!

Tuottajana ainakin osittain olisi Dave Floreno(mm. Erja Lyytinen band-kitaristi)

 

BIG JAY V&THE BANDin osalta tilanne vielä auki!

 

Big Jay V alias Jouni Viirtala on menossa koelaulutilaisuuteen erästä tv-ohjelmaa varten...

Aiheesta lisää myöhemmin jos paikka avautuu.

Myös monta muuta mielenkiintoista tapahtumaa tulossa, mutta niistä infoa myöhemmin kun asiat selkiintyvät.

Jouni "BIG JAY V"

26.10.-10

Viikolopun keikaputki ohi ja Hyviä olivat, kiitos kaikille jotka olitte paikalla! Ensi viikonloppuna kaksi yksityis truba keikkaa! 13.11 palataan Trion voimin keikkoihin! Marraskuun 3-4 päivä Rocket Rollers studioon:) Nähdään ja hyvää loppusyksyä!!

 

13.11.-10

RocketRollers levyn äänitykset saatiin kuosiin viime viikolla ja viimeiset lauluosuudet purkitettiin 11.11. Biisejä 10 joista 9 omaa tuotanto.  Kevyttä koristelua vielä ja miksaus. Sitten ....

Rocket Rollers feat. Big Jay V:  HIGHWAY DREAMER

Levyjulkkari bileet Shamrock,Tikkurila 15.01.2011

28.11-10

BJV & The Band keikka Hertaksessa 20.11. meni hyvin. Toista kertaa mukana uusi kosketinsoittaja Hannu Elomaa ja hyvin tuntui mies mukana pysyvän.Porukkaa oli eeerittäin runsaasti ja ilmeisesti viihtyivät, sillä huomasin jopa pöydällä tanssimista...

19.12-10

Nyt myytävänä ROCKET ROLLERS -CD "HIGHWAY DREAMER"!

VIRALLINEN JULKAISUPÄIVÄ VASTA 15.1.11 ..mutta nyt jo saatavana halukkaille! Kysyä voi gsm:0505849768 sekä aina kun näkee meikäläisen jossain! Keikoilla ainakin saatavana!!

Hyvää Joulun odotusta!!  T.Jouni

  

1.3.2011 

Viime Perjantain Guitar Trio:n keikat menivät hyvin ja kiitos siitä myös yleisölle:) Nyt myös nähtävillä Youtubessa neljä videota Trion Rubiinin keikasta.  Löytyy hakusanalla Big Jay V Guitar Trio!

19.3. on sitten vuorossa Shamrock Tikkurila. Siellä BIG JAY V & THE BAND  soittaa tanssijalkoihinne vipinää ja värinää....Rock a lot!    Varmaan myös tärinää..

Sunnuntaina 20.3.  Big Jay V on Mayan Musiikkileikkikoulun vieraana Tampereen Henkassa!

 

3.4.2011

Tervehdys! Keikkareissulta palattu Kouvolasta..n.400 myytyä lippua keikalle (10€, pieni määrä nimibädeille, meille hieno saavutus) Hieno meininki ja Bändillä soitto/laulu toimi:) Nyt vähän keikkataukoa taas, joten harjoitellaan uusia biisejä!  Toki, keikoille lähdetään tarvittaessa..   Hyvää kevättä:)

Jos jollakulla kuvia/videota bändin keikoilta, otamme vastaan ko. otoksia mielellään.   rockjouni@gmail.com  

10.5.2011

Hyvää ja lämmintä kesän odotusta kaikille. Keikkalistoja täydennetty. Tulkaahan morjenstamaan ja pitämään hauskaa.

4.6.2011

Julkiset bändikeikat vähäks aikaa siinä, poislukien Cruisin' sydeemit. 13.8 Trion keikka Mendocinossa seuraava! Big Jay V poistuu nyt kuvioista 18.6 asti,silloin Konalan Grillibileet ja Cruisin' Band!

 http://carol.fi/carol-oy-tapahtumia/10 

Ensi viikolla ulkomaille vähäksi aikaa lomailemaan joten ISO KIITOS kaikille jotka olette käyneet keikoillamme ja palaame asiaan kun taas keikkoja pukkaa:) Hyvää Kesää kaikille tasapuolisesti:)

3.7.2011

Viikonlopun tapahtumat, Kauppatorilla Cruisingit ja Vantaalla Elvis bileet, olivat menestyksekkäät:) Kauppatorilla kunnon soitto/jamittelu sessiot:) Vantaalla Elvis-bileet toimi hienosti ja Hertas täynnä:) Elvis-bändit toimi hienosti joten DJ-homma iisiä koska musiiki upposi kuin häkä jengiin...:) Seuraava julkinen keikka 29.7 Pe BIG JAY V GUITAR TRIO IN SHAMROCK:) Hyvää kesän jatkoa kaikille:)

29.8.2011

Tervehdys kaikille:)

Kaiken näköiset "Elvis"-liitteiset kutsumanimet olleet kohta jo 20 vuotta kutsumaniminä, mutta Pe 2.9.11 tulee 10 vuotta kuluneeksi kun artistinimi "BIG JAY V" tuli mukaan kuvioihin ja silloisen "JAY V&ALLEY DOGS" -bändin ensimmäiset treenit johon minut kutsuttiin mukaan Jari Pätsikön toimesta Elokuun lopulla:) Ensimmäisenä biisinä oli "LITTLE SISTER":)

Tästä jatketaan!

 

27.9.2011

Tervehdys kaikille!

On ollut vähän hiljaiseloa keikkojen osalta syystä tai toisesta, mutta loppuvuodesta taas muutama löytyy ja vähän CRUISIN' ROCK 'n ROLL BANDinkin osalta. Eli 30.9 Seutulan Keidas- BOOTS&ROOTS-jamit ja mukana myös CRUISN' BAND-sydeemi ja Big Jay V...7.10 Pe: VILLI WÄINÖ-BIG JAY V& THE BAND!

Uusia omia biisejä sekä covereita työn alla The Band:n kanssa. Reenataan ankarasti että saadaan keikkasetteihin mukaan loppuvuodesta!

Hyvää Syksyn jatkoa kaikille ja nähdään keikoilla:)

 

1.11.2011 

Marraskuu lähtenyt käyntiin ja samalla  myös keikkailu lisääntyy.

BJV & The Band silpaisee 3 keikkaa, joista kaksi vantaalla ja yksi kouvolassa. Guitartrio ja BJV-truba molemmilla keikat myös, joten vauhtia riittää. Tulkaatten keikoille tanssimaan, kuuntelemaan, morjenstamaan...

 

12.11.2011

Eilen maaginen päivä...11.11.-11 ja BJV&The Band keikka Shamrockissa oli parahultaisen maaginen myös, kiitos innostuneen yleisön/asiakaskunnan.

Tästä onkin hyvä jatkaa 19.11. Pub Hertaksessa. Kierroksia koneeseen....

20.11.2011

No vot, johan oli Hertaksessa hyvä meininki niin bändillä kuin yleisöllä. ISO kiitos.Pari uutta biisiä saatiin myös soitettua ja vieläpä suht suunnitellun mukaisesti...

Ensi lauantaina 26.11. jatketaan. Vuorossa silloin Mulligan's Kouvolassa. Tulkaahan tanssimaan ja pitämään hauskaa.  

 

27.11.2011

Lyhyiden unien ja messevän aamiaisen jälkeen palattu kotiin kouvolasta. Mulligan's oli vuorossa ja porukkaa olikin runsaasti. Lippuja myytiin kuulemma yli 400kpl  joten meno oli taas kerran hyvä, mutta menevä, niin yleisöllä kuin meilläkin.

Big Jay V & The Band reenailee kovasti uusia biisejä ja toivottavasti saadaan niistä uutta levyä tehtyä alkuvuodesta. Keikalla paria niistä onkin jo soiteltu

Hyvää ja suht rauhallista pikkujouluaikaa kaikelle kansalle. Rocking Christmas!!!

 

19.12.2011

ROCKET ROLLERS feat. BIG JAY V kiittää ja kumartaa reippaasta meiningistä Dancin-Shamrockissa!! Hieno meininki!! Seuraavaksi vuorossa 13.1.12 Pe, BOOTS &ROOTS jamit SEUTULAN KEIDAS! Housebandinä BIG JAY V & THE BAND!!! Nyt keskittyminen uusiin biiseihin ja studiohässäkkään Uuden Vuoden jälkeisellä viikolla!! Eli BIG JAY V&THE BAND ja ROCKET ROLLERS uutta lättyä tulossa!! Hyvää Joulun Odotusta kaikille!!!

Jaahas..

Juuri tulleen tiedon mukaan BIG JAY V on keikka-/Lomamatkalla Kanarialla 14-21.1.12! Joten siellä nähdään jos samaan aikaan osutaan paikalle:)

T. Jouni